Un reciente estudio a nivel europeo ha reflejado que hasta el 50% de las empresas pone a disposición de sus trabajadores equipos anticuados. Esto se traduce en pérdidas de rendimiento para muchas empresas al no renovar sus equipos a su debido tiempo.
También se resalta el estrés producido por estos equipos sobre los empleados, muchos de los cuales pasan su jornada laboral delante de una pantalla. El hecho que el equipo sea lento, que tenga errores de sistema que puedan llegar a producir pérdidas de datos, o que no esté a la altura de las exigencias del software empleado es un factor que provoca que hasta el 75% de los encuestados afirme que su productividad personal aumentaría si sus equipos fueran actualizados.
Esto es algo que las autoridades deberían tener en consideración, facilitando algún tipo de ayudas que se sumaran a las amortizaciones de la propia empresa, con tal de incrementar el ritmo de adquisiciones de nuevos equipos.
más info
4 comentarios:
Téns raó però penso que només en part. Si l'administració ajudés a aquestes empreses a renovar els seus equips podriem suposar que augmentaria la seva productivitat i per tant també el diner recaudat per impostos pel mateix estat. D'aquesta manera penso que podrien sortir beneficiats els dos. És la idea que va utilitzar Keynes per treure EEUU de la depressió generada després del crack de 1929. Va fomentar un increment de despesa pública que posava l'estat en dèficit temporalment, però a l'augmentar les rendes dels consumidors, auquests consumien més, i per tant més diners eren recaudats a mitjà/llarg plaç. Potser es podria considerar un ajut gratuït.
Què en penses?
No sempre fer les coses abans, més ràpid i millor es tradueix en diners, estic d'acord. Però moltes vegades si, pensa que si els treballadors perden temps per culpa del mal funcionament del sw ja és una pèrdua de calés per l'empresa ja que bàsicament et paguen per passar-te hores mirant perque peta un programa punyetero.
Però anant a lo que tu et refereixes... Evidentment que sempre es pot escollir en augmentar només la qualitat. Imaginem que la qualitat és suficientment bona, el temps sobrant segurament augmentarà la productivitat, "adelantarem feina", això a llarg plaç es tradueix en diners
Si si, t'entenc, téns la visió "de la mà invisible", que l'estat no hauria d'intervenir en aquestes coses pq el mercat ja se'n pot sortir prou bé. És molt vàlida. No em tatxis de comunista pq no ho sóc, però penso que certes coses podrien estar una mica més planificades pq podria ser més beneficiós per tothom... el problema és que ja entrem en un terreny pantanós... pensar que l'estat pot funcionar tan bé com el mercat és una idea utòpica
Very pretty design! Keep up the good work. Thanks.
»
Publicar un comentario